Journey

De Journey is een simpele, krachtige methode om blokkades, onverwerkte emoties en oud zeer op te sporen en te verwerken.

Hoe het werkt
Via een geleide visualisatie kom je in een lichte trance. Door de vragen die je gesteld worden, kun je bij emoties komen waar je normaal misschien niet zo makkelijk toegang toe hebt, of die je zelfs ontkent of wegdrukt.

Er volgt een proces dat draait om verwerking en uiteindelijk vergeving, van de ander, maar vaak ook van onszelf. Wanneer we werkelijk kunnen vergeven kunnen we pas loslaten en verder gaan.

Omdat het voorbij het gebied van praten, denken en verdedigingsmechanismes gaat, kom je snel tot de kern van waar het werkelijk om gaat.

Het is mogelijk om in één sessie resultaten te bereiken.
De ervaring leert dat een serie Journey’s het beste resultaat geeft. Gewoontepatronen hebben zich jarenlang vastgezet en het zal dus ook tijd vragen om ze te veranderen. Ook is het mogelijk de sessies te combineren met Natuurcoaching.

Door wie
Inez Hafkamp

Kosten
Losse Journey      € 145,- 2 à 3 uur
Vervolg Journey  € 120,-

Lid van de NVJP

Aanmelden/Informatie
Inez Hafkamp; 0647084557
ihafkamp@xs4all.nl

Afzeggen
Afspraken die korter dan 24 uur van te voren worden afgezegd, worden volledig in rekening gebracht
Privacy
Alle informatie die voor, tijdens en na een sessie naar voren komt, is vertrouwelijk.
Belangrijk
Laat je bij twijfel over de oorzaak van een fysieke klacht altijd door je huisarts onderzoeken. Een Journey is geen medische behandeling en Journey therapeuten zijn niet gekwalificeerd een medische diagnose te stellen of medisch advies te geven. Journey processen kunnen uitstekend samengaan met andere reguliere of alternatieve behandelmethoden. Je kiest zelf voor de manier waarop jij je weg naar genezing wilt invullen. De Journey is daar één van.