coach traject

In ieders leven komen periodes waar we in bepaalde levensgebieden ergens tegenaan lopen, misschien zelfs vastlopen, het stagneert, of erger we worden overspannen of ziek. Dit zijn momenten die ons kansen bieden wanneer we er goed mee om kunnen gaan. Maar vaak is het heel moeilijk om te weten wat we eigenlijk willen en hoe we dat dan kunnen bereiken. Vaak spelen er ook onbewuste sabboteurs en ongezonde overtuigingen mee, die verhinderen dat wij ons doel bereiken. Bevind jij je in zo’n periode in je leven, waarin je beseft dat er verandering nodig is in bepaalde situaties op werk, relationeel, of psychisch gebied?

 Je merkt dat
– je steeds tegen dezelfde problemen oploopt
– je geen energie hebt
– je moeilijk kunt loslaten
– je vaak boos/verdrietig/bang/ongelukkig bent
– je je altijd opgejaagd voelt
– je een gebrek aan zingeving ervaart
– je niet meer kunt genieten.

Dit zijn allemaal uitingen van een oproep tot verandering.

Het uitgangspunt is dat alle antwoorden in jou verborgen liggen. Ik ga jou geen antwoorden geven, maar je wel helpen ze zelf te vinden. Wanneer je weer contact kunt maken met wie je werkelijk bent, je authentieke zelf, kun je alle antwoorden vinden.

Het traject dat ik aanbied bestaat uit 6 sessies. Waarvan twee Journey’s en vier sessies natuurcoaching. Na een telefonische intake maken we een afspraak voor de eerste sessie. De Journey’s vinden plaats bij AerreA en de natuurcoaching in het bos bij Lage Vuursche, Hilversum of een ander bos wanneer dat beter uitkomt.

                 Journey

De Journey is een simpele, krachtige methode om blokkades, onverwerkte emoties en oud zeer op te sporen en te verwerken.

Hoe het werkt
Via een geleide visualisatie kom je in een lichte trance. Door de vragen die je gesteld worden, kun je bij emoties komen waar je normaal misschien niet zo makkelijk toegang toe hebt, of die je zelfs ontkent of wegdrukt.

Er volgt een proces dat draait om verwerking en uiteindelijk vergeving, van de ander, maar vaak ook van jezelf. Wanneer je werkelijk kunt vergeven kun je pas loslaten en verder gaan.

Omdat het voorbij het gebied van praten, denken en verdedigingsmechanismes gaat, kom je snel tot de kern van waar het werkelijk om gaat.

Het is mogelijk om in één sessie resultaten te bereiken.
De ervaring leert dat een traject het beste resultaat geeft. Hiermee krijg je handvatten om dat wat in een Journey is opgekomen te integreren. Gewoontepatronen hebben zich jarenlang vastgezet en het zal dus ook tijd vragen om ze te veranderen. 

                 natuurcoaching

Natuurcoaching werkt met beelden uit de natuur. Deze beelden helpen om uit ons hoofd te komen. Ons hoofd heeft vaak niet de antwoorden die ons verder kunnen helpen. Wanneer dit wel zo was, hadden we waarschijnlijk al lang de oplossing voor onze problemen gevonden.

Hoe het werkt
We ontmoeten elkaar in Lage Vuursche. Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur, waarin we niet alleen lopen en praten, maar ook met allerlei hulpbronnen uit de natuur jouw wens zullen onderzoeken, veel ruimte nemen om stil te staan bij wat er zich op dit moment aandient in jouw leven, de blokkades die je ervaart, om uiteindelijk tot een concreet stappenplan te komen waarmee je deze wens kan gaan verwezenlijken.

 

Door wie
Inez Hafkamp

Kosten inclusief BTW (21%)
Traject                    € 720,-
Losse Journey     € 165,- 2 à 3 uur
Coach sessie        € 120,- 

Lid van de NVJP

Aanmelden/Informatie
Inez Hafkamp; 0647084557
ihafkamp@xs4all.nl

Afzeggen
Afspraken die korter dan 24 uur van te voren worden afgezegd, worden volledig in rekening gebracht
Privacy
Alle informatie die voor, tijdens en na een sessie naar voren komt, is vertrouwelijk.
Belangrijk
Laat je bij twijfel over de oorzaak van een fysieke klacht altijd door je huisarts onderzoeken. Een Journey is geen medische behandeling en Journey therapeuten zijn niet gekwalificeerd een medische diagnose te stellen of medisch advies te geven. Journey processen kunnen uitstekend samengaan met andere reguliere of alternatieve behandelmethoden. Je kiest zelf voor de manier waarop jij je weg naar genezing wilt invullen. De Journey is daar één van.