ervaringen

ADRIENNE
In de afgelopen maanden heb ik bij/met Inez een natuurcoachings programma doorlopen. Hierbij hebben we prachtige wandelingen gemaakt over de Hilversumse heide en tijdens deze wandelingen mooie en zinvolle gesprekken gevoerd.
Zo ontstond er ruimte om vrij te kunnen fantaseren over mijn behoeften en wensen.
Inez heeft me geholpen om helder te formuleren wat mijn wensen zijn, inzicht te krijgen in mijn belemmeringen om hier te komen, en te onderkennen welke bronnen in mijzelf aanwezig zijn om deze wens te kunnen vervullen.
Hierbij maakt ze gebruik van de natuur en van beelden die ikzelf in de natuur gevonden of gecreerd heb.
De rust en wijsheid die ik bij Inez ervaren heb zijn heilzaam gebleken.

WILKE
De natuurcoaching door Inez was geweldig! Door de wandelingen en door beelden in de natuur te zien en te creëren werd het snel zichtbaar en voelbaar wat er in je omgaat, wat de blokkade is en hoe je het zou willen veranderen. Ook al wist ik veel wel met mijn hoofd over het probleem, nu kon het indalen in mijn gevoel en lijf.
De oplossingen dienen zich dan anders of vollediger aan. Door de beweging en de rust van de wandeling en de natuur voelt het gesprek zo natuurlijk. Het zien van je zelfgecreëerde toekomstbeeld in de natuur is zo krachtig dat ik het nu ook nog steeds snel op kan roepen als leidraad.
Inez maakt het helder door duidelijke vraagstelling, afbakeningen (omdat je al gauw zelf kunt verzanden in teveel gedachtes) en duidelijke antwoorden. Dit geeft houvast aan dit gevoel en beeld! Het probleem is niet meteen over, maar je hebt nu meer handvatten om een en ander te hanteren, stappen te nemen en je toekomst te veranderen. In de praktijk voel ik nu dat ik anders op bekende situaties reageer en letterlijk een betere weg bewandel!
In de Journey heb ik ook een prachtige innerlijke tocht gemaakt, die Inez voortreffelijk begeleidde en kon de steunpilaren in mezelf vinden die nu nog steeds voelbaar zijn.
Inez en ik kenden elkaar al lang als collega zangeressen, maar niet in deze setting. Ik voelde mij vanaf de eerste minuut veilig met mijn probleem en zij stuurde heel snel ’to the point’, wat veel vertrouwen gaf! Ik had nooit het gevoel dat ik iets moest uitleggen….ze heeft een natuurlijke manier van begrijpen en aanvoelen. We keken gewoon samen naar wat er was en is en ze schuwde daarbij niet om ook haar eigen ervaringen te delen. Daaruit vloeide haast als vanzelf de visie en het gevoel voor mijn toekomst!