Actueel

Contract ONVZ

AerreA heeft voor 2021 een contract afgesloten met ONVZ.  We hebben altijd zonder contracten gewerkt omdat we voor een vrije artsenkeuze zijn. Veel zorgprofessionals zijn verzekerd bij ONVZ. Omdat ONVZ met ingang van 2021 drastische maatregelen neemt met betrekking tot de vergoeding van GGZ hebben we hiertoe besloten. 

 

Aerrea rondom de feestdagen

AerreA is in de kerstvakantie van 21 december tot en met 1 januari gesloten. Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een hoopvol 2021. 

Corona

We vinden het belangrijk om de zorg zoveel mogelijk face-to-face te bieden. Dit past ook binnen de richtlijnen van het RIVM en de GGZ. Er is gelegenheid tot handen wassen en afstand houden is in onze ruime boerderij gelukkig goed mogelijk. Beperk contacten in de wachtruimtes door niet te vroeg voor een afspraak te komen.

We vragen iedereen om in de gangen en wachtruimtes een mondkapje te dragen. Verder spreekt het voor zich dat je thuisblijft bij verkoudheidsverschijnselen, keelpijn of koorts. In dat geval kan de afspraak telefonisch of via beeldbellen doorgaan.

Scholing

AerreA gaat met ingang van deze winter jaarrond een programma presenteren gericht op zorg voor jezelf. Via de website en de nieuwsbrief houden we jullie op de hoogte. Als je de nieuwsbrief nog niet ontvangt, kun je je hieronder aanmelden.

Wachtlijsten

Ondanks alle tumult over wachtlijsten in de zorg, lukt het ons bijna altijd om binnen twee weken een eerste afspraak te maken.

 
  
 
 

Aanmelden nieuwsbrief