AGENDA

2022

2023

21-23

April

13

Mei

7-14

Oktober

2024

Actueel

Zorgverzekering

AerreA werkt in principe ongecontracteerd. We hebben alleen een contract afgesloten met ONVZ.

Ongecontracteerd betekent echter niet ongekwalificeerd! Vaak treedt die verwarring op na een telefoontje met de verzekeraar over een behandeling bij een ongecontracteerde zorgverlener. Wij hebben een goedgekeurd kwaliteitsstatuut en onze behandeling wordt altijd vergoed. Het hangt echter van de polis af hoe hoog de vergoeding is.

Bij een restitutiepolis wordt 100% van de behandeling vergoed en heb je een vrije keuze met welke zorgaanbieder je in behandeling gaat. De premie voor een dergelijke polis is iets hoger, maar dit betaalt zich terug door de volledige dekking van de kosten van de behandeling.

Opzeggen van de huidige verzekering kan tot 31 december 2021. Uiterlijk 31 januari a.s. dien je je keus voor een nieuwe verzekering kenbaar te maken, deze gaat dan met terugwerkende kracht in per 1 januari.

De volgende verzekeraars bieden een restitutiepolis aan:
De Basis vrij verzekering van FBTO
Eigen keuze polis van IZA (VGZ)
Restitutie polis van IZZ (VGZ)
Basis vrij polis van Menzis
Basis vrij polis van PMA (Menzis)
Basisverzekering van Stad Holland
Eigen Keuze polis van UMC en United Consumers (VGZ)
Zorg vrij van Unive
Eigen Keuze van VGZ
Gewoon Zekur vrij van Zekur
Basis Exclusief van Zilveren Kruis

Corona

We vinden het belangrijk om de zorg zoveel mogelijk face-to-face te bieden. Dit past ook binnen de richtlijnen van het RIVM en de GGZ. Er is gelegenheid tot handen wassen en afstand houden is in onze ruime boerderij gelukkig goed mogelijk. Beperk contacten in de wachtruimtes door niet te vroeg voor een afspraak te komen.

We vragen iedereen om in de gangen en wachtruimtes een mondkapje te dragen. Verder spreekt het voor zich dat je thuisblijft bij verkoudheidsverschijnselen, keelpijn of koorts tot je bent getest. De afspraak kan doorgaan via beeldbellen of telefonisch contact.

Wachtlijsten

AerreA werkt niet met wachtlijsten. Het lukt ons meestal om binnen 4 weken een eerste afspraak te realiseren.

 

Aanmelden nieuwsbrief