AGENDA

5 – 7

November

28

November

19

Februari

10

April

25

Juni

27

Augustus

2

Oktober

18

November

Actueel

En nu ik weer!

Covid heeft de afgelopen anderhalf jaar veel gevraagd van zorgverleners en nog steeds. Alle aandacht ging naar de zorg voor anderen. Maar nu ben jij weer aan de beurt. Hoe blijf jij als zorgverlener zelf gezond? Antoinet Oostindiër spreekt hierover op het COM-Passion4Care Live inspiratie event “En nu ik weer” op 9 oktober in Driebergen.

Kijk hier voor meer informatie. Het belooft een inspirerende zaterdag te worden.

Ook bij AerreA sta jij als zorgverlener centraal. Maak via bovenstaande agenda kennis met ons inspirerende programma voor zelfzorg, persoonlijke ontwikkeling en inspiratie.

Corona

We vinden het belangrijk om de zorg zoveel mogelijk face-to-face te bieden. Dit past ook binnen de richtlijnen van het RIVM en de GGZ. Er is gelegenheid tot handen wassen en afstand houden is in onze ruime boerderij gelukkig goed mogelijk. Beperk contacten in de wachtruimtes door niet te vroeg voor een afspraak te komen.

We vragen iedereen om in de gangen en wachtruimtes een mondkapje te dragen. Verder spreekt het voor zich dat je thuisblijft bij verkoudheidsverschijnselen, keelpijn of koorts. In dat geval kan de afspraak telefonisch of via beeldbellen doorgaan.

Wachtlijsten

Ondanks alle tumult over wachtlijsten in de zorg, lukt het ons bijna altijd om binnen twee weken een eerste afspraak te maken.

 
  
 
 
 
 

Aanmelden nieuwsbrief