practica

Dit aanbod is toegankelijk voor alle zorgverleners, ook wanneer je niet bij AerreA in behandeling bent.

Naast de specialistische GGZ biedt AerreA (geaccrediteerde) scholing en training voor zorgverleners.

In oktober 2017 heeft de Algemene Vergadering van de World Medical Association (WMA) de vernieuwde versie van de Declaration of Geneva goedgekeurd.  Er is een verklaring toegevoegd dat artsen voor hun eigen gezondheid, welzijn en bekwaamheden zullen zorgen, zodat zij de beste zorg kunnen leveren. Daar sluit dit aanbod bij aan. Wij zetten hiermee in op preventie en bieden een programma aan wat vooral op ervaringsleren gericht is.

Al jaren organiseren wij wandelweken waarin we een klein deel van de Camino de Santiago lopen in Spanje en Portugal en sinds afgelopen jaar ook dichterbij. Omdat een week voor artsen soms moeilijk in te passen is, bieden wij ook wandel weekenden in Nederland aan.

Op de boerderij bij AerreA organiseren wij een driedaags programma: Spelenderwijs ontmoeten, ervaren, verkennen, herkennen en erkennen in de veilige sfeer van een kleine groep collega’s. In 3 sessies zijn we bezig met verschillende vormen van communicatie: hoe laat jij je zien aan de ander en hoe kijk je naar jezelf.

Ook is het mogelijk deel te nemen aan de workshop Oxytocine voor de Zorg, een workshop voor zorgverleners over chronische stress en pijn en de  rol van oxytocine en endogene opioïden

In Lage Vuursche organiseren wij dagen Bosbaden, die op zelfzorg en preventie zijn gericht.

Camino; Actieve wandelreis voor persoonlijke ontwikkeling

Wandelweekend

Drieluik: Verbeelden en spelen in de praktijk 

Oxytocine voor de Zorg

Bosbaden