practica

Dit aanbod is toegankelijk voor alle zorgverleners, ook wanneer je niet bij AerreA in behandeling bent.

Naast de specialistische GGZ biedt AerreA (geaccrediteerde) scholing en training voor zorgverleners.

In oktober 2017 heeft de Algemene Vergadering van de World Medical Association (WMA) de vernieuwde versie van de Declaration of Geneva goedgekeurd.  Er is een verklaring toegevoegd dat artsen voor hun eigen gezondheid, welzijn en bekwaamheden zullen zorgen, zodat zij de beste zorg kunnen leveren. Daar sluit dit aanbod bij aan. Wij zetten hiermee in op preventie en bieden een programma aan wat vooral op ervaringsleren gericht is.

Al jaren organiseren wij wandelweken waarin we een klein deel van de Camino de Santiago lopen in Spanje en Portugal en sinds afgelopen jaar ook dichterbij. Omdat een week voor artsen soms moeilijk in te passen is, bieden wij ook wandel weekenden in Nederland aan.

Op de boerderij bij AerreA organiseren wij een workshop Het zelf is een beleving van wie ik ben:

Wie ben ik en wat bepaalt mij? Wil jij de impact op je communicatie van andere vormen van taal verkennen en ervaren? Reinout Bussemaker en Ellen Brouwer nemen je mee op ontdekkingsreis. Ze dagen je uit, geven ruimte om te mogen ervaren en spelen daar op in. Hoe goed ken je jezelf, wat laat zich zien en wat niet, en hoe ga jij daar mee om? 

Ook is het mogelijk deel te nemen aan de workshop Oxytocine voor de Zorg, een workshop voor zorgverleners over chronische stress en pijn en de  rol van oxytocine en endogene opioïden

In Lage Vuursche organiseren wij dagen Bosbaden, die op zelfzorg en preventie zijn gericht.

Camino; Actieve wandelreis voor persoonlijke ontwikkeling

Wandelweekend

Drieluik: Verbeelden en spelen in de praktijk 

Oxytocine voor de Zorg

Bosbaden