Nascholing en zelfzorg

Dit aanbod is toegankelijk voor alle zorgverleners, ook wanneer je niet bij AerreA in behandeling bent. Zie hier voor de agenda van onze activiteiten.

In oktober 2017 heeft de Algemene Vergadering van de World Medical Association (WMA) de vernieuwde versie van de Declaration of Geneva goedgekeurd.  Er is een verklaring toegevoegd dat artsen voor hun eigen gezondheid, welzijn en bekwaamheden zullen zorgen, zodat zij de beste zorg kunnen leveren. 
Daar sluit dit aanbod bij aan. Wij zetten hiermee in op preventie en bieden een programma aan wat vooral op ervaringsleren gericht is.

Camino
Actieve wandelreis voor persoonlijke ontwikkeling

Sinds 2017 organiseren wij kleinschalige wandelreizen waarin wij een deel van de ‘Camino de Santiago’ lopen. Veelal in Spanje of Portugal maar sinds 2020 ook dichterbij.

Meer informatie

Heuvelrughike
Wandelweekend voor persoonlijke ontwikkeling

Een week wandelen zoals tijdens de Camino, is voor sommige zorgverleners te lang.  De wandelweekenden hebben echter wel hetzelfde uitgangspunt.

Meer informatie

Wie gaat er mee om in de ruigte van Schotland de paarden en jezelf te ontmoeten.

Meer informatie

Bosbaden

Bosbaden

Shinrin Yoku, ofwel bosbaden is in Japan een erkend medicijn tegen stressgerelateerde klachten en ook in Nederland wint deze methode terrein.

 

 

 

Meer informatie

Equitherapie
Groepssessie

Ianthe en Antoinet organiseren  een middag met paarden groepssessie. Geef je snel op voor deze mooie en bijzondere beleving. De groep bestaat uit minimaal 3 en maximaal uit 6 deelnemers.

 

 

Meer informatie