suzanne van Zutphen


Na mijn opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten, ben ik door een persoonlijk proces gegaan waarbij ik ontdekte hoe beeldend werken mij de ruimte voor de gevoelens kon geven en een helende en verrijkende betekenis voor me begon te krijgen. Toen ik de HBO-opleiding voor beeldende therapie ontdekte, leerde ik (tot mijn verrassing) dat dit een beroep is! Sinds 1998 werk ik als beeldend therapeut in de GGZ en heb ik in verschillende settings met veel verschillende disciplines samengewerkt en methodieken eigen gemaakt, de laatste 15 jaar ook in mijn eigen praktijk. Bij Aerrea werk ik met groepen en individueel en zet ik met name beeldende therapie en schematherapie in om inzichtgevend en ervaringsgericht te werken aan jouw zoeken naar grenzen, balans of loslaten van wat oud en niet meer constructief is.