WANDELTOCHT ZUID-ENGELAND

  Wandeltocht Zuid-Engeland                               7-11 oktober 2022 


In een unieke samenwerking met Lemion bieden wij deelnemers van de nascholing Religie, Spiritualiteit en Zingeving de mogelijkheid de cursus te verlengen door het volgen van een geaccrediteerd wandelprogramma. 

Sinds 2017 organiseren wij kleinschalige wandelreizen, als nascholing voor zorgprofessionals, waarin wij een deel van de ‘Camino de Santiago’ lopen. Veelal in Spanje of Portugal maar sinds 2020 ook op andere plekken.

Wij willen deze dagen laten aansluiten bij het thema van de nascholing van Lemion waarbij positieve gezondheid zich bij uitstek leent voor verdere uitdieping tijdens een meerdaagse wandeling. Door in de beslotenheid van een kleine groep gelijkgestemden te lopen en je niet bezig te houden met allerlei regelzaken, kan je je maximaal met dit proces bezig houden.

Dagindeling:
We lopen individueel en in stilte.
Aan het begin van de dag is een gezamenlijke check-in, waarbij het thema aan bod komt. Voor het gezamenlijke diner is er tijd om het geleerde te delen en te concretiseren.
De reizen worden begeleid door Antoinet Oostindiër (Psychiater) en Inez Hafkamp (Begeleide Wandelreizen, therapeut)

We lopen vanuit Winchester de eerste 80 km van de South Downs Way. We overnachten in twee eenvoudige hotels, van waaruit we met taxi transfers naar en van de route vervoerd worden.
De route loopt geheel door het South Downs National Park, het jongste nationale park van Engeland. De regio staat bekend om zijn landschappelijke schoonheid en de rijkdom van zijn cultureel erfgoed.

Kosten: €990, incl. overnachting en transfers tijdens de wandeldagen. Exclusief vliegticket en vervoer van en naar het vliegveld.

Indien een reis i.v.m. Covid-19 onverhoopt niet door kan gaan, probeert AerreA een vervangende reis in Nederland aan te bieden. Mocht u hier geen gebruik van willen maken, dan ontvangt u het volledige bedrag terug. Eventuele vliegtickets zijn voor eigen risico.

ANNULERINGSVOORWAARDEN
-Indien u de reis tot 6 weken voor vertrek annuleert dient u 25% van de reissom te betalen.
-Indien u de reis 4 weken voor vertrek annuleert dient u 75% van de reissom te betalen.
-Indien u de reis binnen 4 weken voor vertrek annuleert vindt er geen restitutie plaats.