drama

Als we voor een langere tijd over onze grenzen zijn gegaan, onszelf hebben weggecijferd, omdat er  simpelweg niets anders op zat, dan verdwijnt meestal als eerste de humor en de zelfrelativering. Ons leven wordt overleven en ons kleurenpallet bestaat steeds meer uit grijstinten.  
In mijn spellessen bied ik aan om met jou weer op zoek te gaan naar die humor en relativering.  
Wat is jouw humor en waar zit die bij jou? Zit het in je motoriek, in je stem, in je emotionaliteit? Dingen waar je jezelf niet bewust van bent maar die veel over jou vertellen?
De kracht van jouw humor vind je door uitvergroting van wat typerend aan jou is en om uit te vergroten moet je jezelf wat durven relativeren. Dat kan heel bevrijdend zijn. Voor we d’r erg in hebben komen we uit bij de spelende kinderen die we vroeger allemaal waren. En dan bedoel ik de vrijheid, de speelsheid en overgave.

In spel vinden we ontspanning, we leren over onszelf, en we komen terug in ons lichaam.  

Wat mij betreft is het leven een uitnodiging om te worden wie je ten diepste bent.

Mijn naam is Reinout Bussemaker. Ik werk al vijfendertig jaar als freelance acteur in film en televisie en bij diverse toneelgezelschappen. 
Net zoals in de rest van de wereld heeft de Corona pandemie ook mijn leven behoorlijk op z’n kop gezet. Door het trainingswerk dat ik afgelopen jaar bij Aerrea heb gedaan heb ik mijn talenten op een ander vlak kunnen inzetten. Ik ontwikkel me nu in coaching via speltrainingen, iets wat mij veel voldoening geeft en wat ik in de toekomst wil blijven doen.

Ik nodig je uit via mijn spellessen iets nieuws te ervaren en via spel(plezier) dichter bij jezelf te komen. Spelenderwijs te onderzoeken waar je grenzen liggen. Wat is nog gezond voor mij en wat misschien niet.

 

Kosten
€157,50 per sessie van ca. 2 uur

Locatie
AerreA

Informatie/Aanmelden
Reinout Bussemaker
0622972661
Reinoutbussemaker@gmail.com