Wandelweekend 

Actieve wandelreis voor persoonlijke ontwikkeling 

Een week wandelen zoals tijdens de Camino, is voor sommige zorgverleners te lang.  De wandelweekenden hebben echter wel hetzelfde uitgangspunt.

Wandelen is een oefening in zijn. Leven in het nu, weer in contact komen met jezelf. Maar hoe doe je dat? Wat heb je ervoor nodig? Wat zit je in de weg?
Door de vermoeidheid die optreedt na een dag wandelen en het feit dat je uit je comfort zone gaat, wordt het moeilijker om je eigen coping in stand te houden. Hierdoor krijg je makkelijker toegang tot onderliggende patronen. Dit verschaft inzicht, verbeterde communicatie met jezelf en anderen, en kan leiden tot stressreductie.

Door in de beslotenheid van een kleine groep gelijkgestemden te lopen en je niet bezig te houden met allerlei regelzaken (dat doet Inez) kan je je maximaal met dit proces bezig houden.

Dagindeling:
We lopen individueel en in stilte.
Aan het begin van de dag is een gezamenlijke check-in, waarbij het thema van de dag en iedereen persoonlijk aan bod komt. Na het gezamenlijke diner is er een uur om het geleerde te delen en te concretiseren.

Het weekend wordt begeleid door Antoinet Oostindiër (Psychiater) en Inez Hafkamp (Begeleide Wandelreizen, therapeut).

ivm beschikbaarheid hotels heuvelrughike ipv Pieterpad

Heuvelrughike Doorn-Amerongen

Een wandeling door uitgestrekte bossen en over heidevelden met eindeloze vergezichten.

We verzamelen vrijdag avond in Doorn. Waar we starten met een inleidende bijeenkomst.
De volgende dag lopen we 19 km door de Kaapse bossen en over het Leersumseveld naar Amerongen. We dineren daar en aansluitend is er een sessie met de hele groep.
Zondag lopen we 20 km naar Rhenen, eerst langs de oevers van de Nederrijn en vervolgens over de Amerongse berg, door het Sterrenbos en over de Remmerdense heide. In Rhenen  sluiten we het weekend af met een (vroeg) diner.

We slapen op gedeelde 2 persoonskamers.
Je draagt zelf je bagage.

Wanneer: 21-23 april 2023
Prijs: €550,-
Incl. Begeleiding, overnachting
Excl. Maaltijden, reiskosten van en naar start/eindpunt

Doorn (station Maarn) en Rhenen zijn goed met de trein bereikbaar.