Workshop: 

het zelf is een beleving van wie ik ben

ER ZIJN NOG PLEKKEN BESCHIKBAAR!

Wat is het?

Wie ben ik en wat bepaalt mij? Wil jij de impact op je communicatie van andere vormen van taal verkennen en ervaren? Wij nemen je mee op ontdekkingsreis, dagen je uit, geven ruimte om te mogen ervaren en spelen daar op in.

Hoe goed ken je jezelf, wat laat zich zien en wat niet, en hoe ga jij daar mee om? We laten je verschillende uitdrukkingsmogelijkheden ervaren in de beeldende taal, de geschreven taal, de lichaamstaal en het gesproken woord. We onderzoeken de verschillende reacties en bespreken wat ze met jou doen en wat ze je willen vertellen. 

We gaan aan de slag met de signalen die verbaal en non-verbaal afgegeven worden en kijken hoe die boodschap doorwerkt in contact met de ander.

Het gaat de hele dag om leren door ervaring. 

Programma

zondag 2 oktober

Waar:Bij AerreA

Tijd: 9.30 – 15.30 uur

Kosten dag: € 150,00 inclusief koffie, thee en een lekkere lunch

We werken met een kleine groep van maximaal 5 personen. Zo is er veel aandacht voor iedereen.

Begeleiding

Ellen Brouwer (analytische tekentherapeut en tekendocent). Ellen werkt met de zeggingskracht van de beeldende taal. Het tekenen wordt ingezet als instrument om een verhelderende kijk te krijgen op patronen, overtuigingen en verlangens.

Reinout Bussemaker (acteur en coach). Reinout kan met je werken aan leiding geven, spreken in het openbaar, meer leren over de werking van je lichaamstaal, beter communiceren en krijgen van inzicht en het bewaken van je eigen grenzen.

Ellen Brouwer en Reinout Bussemaker zijn ook beschikbaar voor individuele coaching. Zie hier voor Ellen en hier voor Reinout