Drieluik: verbeelden en spelen in de praktijk

 

Wat is het?

 Spelenderwijs ontmoeten, ervaren, verkennen, herkennen en erkennen in de veilige sfeer van een kleine groep collega’s. In 3 sessies zijn we bezig met verschillende vormen van communicatie: hoe laat jij je zien aan de ander en hoe kijk je naar jezelf.

Je onderzoekt hoe jij communiceert, wat voor jou van waarde is en waar je tegenaan loopt. Als je meer zicht krijgt op jouw functioneren en op hetgeen jou beïnvloedt, dan ontstaat er ruimte voor meer mogelijkheden in groei.

Programma

In de ochtend werk je vooral beeldend, in de middag staan lichamelijke oefeningen centraal.

Dag 1:  Wie ben ik en wat bepaalt mij zijn de vragen die centraal staan.
Dag 2: De dag staat in het teken van balans vinden en grenzen verkennen
Dag 3: De laatste bijeenkomst besteden we aandacht aan de dynamiek tussen jou en de ander.

Data

zondag 18 september 2022
zondag 25 september 2022
zondag 2 oktober 2022

Locatie en tijdstip

Het drieluik wordt bij AerreA gehouden. De bijeenkomsten zijn van 9.30 -15.30 uur.

Kosten
€450
inclusief koffie, thee en een ambachtelijke lunch.

Begeleiding

Ellen Brouwer (analytische tekentherapeut en tekendocent). Ellen werkt met de zeggingskracht van de beeldende taal. Het tekenen wordt ingezet als instrument om een verhelderende kijk te krijgen op patronen, overtuigingen en verlangens.

Reinout Bussemaker (acteur en coach). Reinout kan met je werken aan leiding geven, spreken in het openbaar, meer leren over de werking van je lichaamstaal, beter communiceren en krijgen van inzicht en het bewaken van je eigen grenzen.

Ellen Brouwer en Reinout Bussemaker zijn ook beschikbaar voor individuele coaching. Zie hier voor Ellen en hier voor Reinout