marije hordijk

Na mijn studie Vrijetijdsmanagement ben ik gaan werken in de maatschappelijk culturele sector. Ik liep stage bij een cultureel platform in Amsterdam, Pakhuis de Zwijger, en ik kon hier blijven werken na mijn afstudeerstage. Ik heb hier ongeveer 15 jaar met pauzes en in verschillende functies met plezier gewerkt.  Ik heb onder andere de volgende functies bekleed; receptionist, zaalreserveringsmedewerker, projectleider, uitvoerend producent evenementen en office manager/directiesecretaresse. Vanuit mijn studie en ook mijn ervaring heb ik veel ervaring met het organiseren van evenementen.

Het was afgelopen jaar tijd voor een nieuwe uitdaging en zodoende kwam de functie van officemanager bij AerreA op mijn pad. De zorgsector is wat dat betreft nieuw voor mij. Maar mijn interesse ligt er zeker. Ik vind het sowieso heerlijk om op het platteland te zijn, middenin de natuur en dichter bij huis.